Skip to content

Døjer du med nervebetændelse? Prøv akupunktur!

Nervebetændelse kan være et symptom på en række forskellige lidelser. Dette kan fx være forgiftning pga. alkohol, medicin eller diabetes, vitaminmangel, virusinfektioner eller noget helt andet. Der findes mange årsager, men uanset hvad, så er symptomerne utrolig ubehagelige! Man oplever følelsesløshed og eventuelt føleforstyrrelser og smerter. Sygdommen starter oftest i fødderne men kan så brede sig op i benene og ud i armene. 

Det er ikke noget, man har lyst til at døje med i længere tid. Og derfor er vi hos Boel Akupunktur meget glade for og stolte af, at vi har fundet en behandling, der virker – og virker hurtigt! Vi tilbyder behandling af nervebetændelse med akupunktur, og det har vi rigtig god erfaring med. Vi vil se en bedring hos vores patienter allerede 1-2 uger inde i behandlingsforløbet. Er der mod forventning ikke sket en bedring på dette tidspunkt, så vælger vi at standse forløbet igen. På den måde undgår vi at sende vores patienter ud i unødvendigt lange behandlinger, som ikke har en effekt på dem.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, så besøg vores hjemmeside i dag. Du kan også ringe til os og få en uforpligtende snak om lige netop din situation!