Skip to content

Vi kan hjælpe dig med din nervebetændelse!

Nervebetændelse kan være et symptom på forskellige tilstande. Oftest skyldes det en form for forgiftning (ved sukkersyge, alkohol, medicin, vaccinationer osv.), men symptomerne kan også komme på grund af vitaminmangel, infektioner eller noget helt andet. Uanset årsagen, så kan akupunktur hjælpe dig af med dine smerter. Hos Boel Akupunktur er vi specialister i behandling af nervebetændelse. Vores behandling giver hurtige og effektive resultater. Det er utroligt vigtigt, så du på kort tid kan komme tilbage til en smertefri hverdag.

Vi er en af Europas førende akupunkturklinikker, og vores behandlere er blandt landets mest erfarne akupunktører. Derfor kan du altid være sikker på at få en behandling i verdensklasse, når du besøger Boel Akupunktur. Via de små akupunkturnåle kan vi påvirke kroppen og give dig positive resultater på meget kort tid. Faktisk vil vi se en forbedring af tilstanden efter kun 1-2 uger. 

Bestil tid til din første behandling i dag og oplev selv resultaterne. Vi sidder altid klar ved telefonen, hvis du skulle have nogle spørgsmål, eller hvis du blot vil have en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan selvfølgelig også finde meget mere information på hjemmesiden. Her kan du læse om nervebetændelse (neuropati) og om, hvordan vi behandler det.