Skip to content

Nervebetændelse

Nervebetændelse er en tilstand, der kan give enormt ubehaglige symptomer. Den mest almindelige årsag til lidelsen er forgiftning, som bl.a. ses ved nervebetændelse pga. sukkersyge, for meget alkohol eller medicin, insektgifte mm. Andre årsager inkluderer vitaminmangel, fejl i immunsystemet, virusinfektioner eller arvelige tilstande. Uanset årsagen, så er det en meget ubehagelig tilstand, som giver symptomer såsom følelsesløshed, manglende balance og jagende smerter. 

Hos Boel Akupunktur vil vi gerne hjælpe disse patienter, også selvom lægen har sagt, at der ikke findes nogen behandling. Vi tilbyder alternativ behandling af nervebetændelse gennem moderne og traditionel kinesisk akupunktur. Herved forventer vi at se en bedring hos patienten efter blot 1-2 uger i vores behandlingsforløb.

Og vi har rigtig gode erfaringer med disse behandlinger! På Acunovas hjemmeside kan du bl.a. høre to patienter fortælle om, hvordan de er blevet hjulpet med hhv. nervebetændelse i fødderne og ansigtsnervesmerter. På hjemmesiden kan du også læse mere om selve tilstanden og desuden se, hvilke andre former for lidelser, vi kan behandle. Du finder desuden mere information om os som behandlere, og om vores klinikker i Danmark. Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, så ring til os og få en uforpligtende snak om din situation. Vi står altid klar til at lytte!