Skip to content

Lad Boel Akupunktur behandle din nervebetændelse med Acunova Akupunktur

Befinder du dig i en uholdbar situation, hvor smerterne fra din nervebetændelse er uudholdelige? Er det uholdbart for dig at blive ved med at spise smertestillende piller for at holde smerterne nede? Så kan Boel Akupunktur tilbyde at reducere dine smerter med akupunkturbehandling. Vores kompetente og erfarne personale er specialiserede i at behandle en række lidelser og sygdomme, herunder nervebetændelse.

På europæisk plan er vi en af de førende akupunkturklinikker, som anvender Acunova Akupunktur. Gennem årene har vi formået at hjælpe mange patienter, som har haft brug for et alternativ til sundhedsvæsenets tilbud. Det er vigtigt, at du hurtigt kommer i gang med behandlingen, og du kan forvente, at der sker en mærkbar forbedring inden for de første to uger. Hvis ikke du mærker en forbedring, så stopper vi behandlingsforløbet, for der er ingen grund til, at du skal igennem et langvarigt forløb. Størstedelen af vores patienter opnår et positivt resultat og får forøget livskvalitet.   

Nervebetændelse er en ubehagelig og smertefuld lidelse, der er kendetegnet ved smerte, følelsesløshed og svækkede muskler. Oftest opstår symptomerne i fødderne og bevæger sig gennem resten af kroppen. Lad være med at pine dig selv med smerterne i lang tid, før du søger hjælp. Ring til os hurtigst muligt, så vi kan hjælpe dig. Du finder mere information og kontaktinformation på vores hjemmeside.