Skip to content

Gode resultater med brug af akupunktur mod nervebetændelse

Hos Boel Akupunktur har vi specialiseret os i at behandle nervebetændelse med akupunktur. Ved at anvende moderne akupunktur kan vores dygtige og erfarne akupunktører opnå rigtig gode resultater på vores patienter, som ofte kommer ind med voldsomme smerter. Dette gælder også patienter, som hos lægen har fået at vide, at der ikke er mere at gøre. Vi synes nemlig ikke det er i orden, at man blot skal ‘lære at leve med smerterne’. 

Når vi har taget vores patienter ind til behandling, vil vi se hurtige resultater. Faktisk vil vi se en forbedring af smerterne efter kun 1-2 ugers behandling, ellers vælger vi at standse forløbet igen. På den måde sender vi ikke vores patienter ud i et unødvendigt langt behandlingsforløb, som ikke har den ønskede effekt. 

På vores hjemmeside kan du høre en af vores tidligere patienter fortælle om sin oplevelse med Boel Akupunktur. Han kom ind med nervebetændelse i fødderne og kunne kort tid efter mærke den positive effekt af akupunkturen. På hjemmesiden kan du også læse meget mere om vores klinikker og behandlingsmuligheder. 

Vi vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig! Så bestil din tid i dag eller ring til os og få en uforpligtende snak om din situation.