Skip to content

Oplev fantastiske resultater med akupunktur mod nervebetændelse!

Hos Boel Akupunktur er vi utroligt glade for og stolte af, at vi kan tilbyde en behandling af nervebetændelse, der virker! Vores dygtige og erfarne behandlere har gennem tiden oplevet fantastiske resultater med behandling af patienter med neuropati. Efter kun få behandlinger oplever patienterne en stor forbedring, og vi kommer de ubehagelige symptomer til livs. 

Vores behandlingsmetode består i en moderne form for akupunktur kaldet AcuNova. Og vi er faktisk en af Europas førende klinikker på området! Helt uden brug af medicin og uden at sende vores patienter ud i lange behandlingsforløb opnår vi stor bedring hos patienter med nervebetændelse. Og det er uanset årsagen til symptomerne, hvad enten det er vitaminmangel, forgiftning, diabetes eller virusinfektioner. Vi oplever ofte at kunne hjælpe patienter, der ellers har accepteret, at de ‘skal lære at leve med det’.

Døjer du, eller en du kender, med de samme problemer, så håber vi, at du vil kontakte os. Vi står altid klar til at lytte og finde den helt rigtige behandling til dig. Har du nogen spørgsmål, så tøv endelig ikke med at ringe til os og få en uforpligtende snak. Vi glæder os til at hjælpe dig på vej mod en bedre og mere smertefri hverdag!