Skip to content

Søger du behandling imod nervebetændelse?

Hvis du har nervebetændelse, er du helt sikkert ramt af enten ubehag eller smerter. Det er ikke en sygdom, man bare sådan lige kan affeje og lære at leve med. Betændelsestilstanden i nerverne kan forårsage forfærdelige smerter, og hvis man ønsker at få behandling imod sygdommen, så kan dette i sig selv også afføde både smerter og andre sygdomstilstande.

Med akupunktur som behandlingsmetode er situationen imidlertid anderledes. Heldigvis har vi i Danmark nogle meget dygtige og yderst professionelle behandlere hos Boel Akupunktur, der benytter sig af akupunkturmetoden AcuNova. Med denne metode kan nervebetændelsen behandles, og man kan blive lindret for smerterne på ganske få uger. Hvis man har fået at vide af sin læge, at der ikke er noget at gøre, ja, så skal man altså ikke fortvivle – det passer ganske enkelt ikke. Der er noget at gøre, og det er muligt at skabe lindring for de patienter, der oplever smerter i forbindelse med nervebetændelse. 

Hvis du er interesseret i at høre om andres oplevelse med akupunktur som behandling imod nervebetændelse, da kan og bør du besøge hjemmesiden tilhørende Boel Akupunktur, acunova.dk. Her kan du også læse om, hvordan man med akupunktur kan behandle alt fra kroniske sygdomme til sportsskader og andre smertefulde lidelsestilstande.